Skip to main content

Merchandise

Merchandise

Vorig jaar lanceerden we onze uitgebreide lijn Opwekking merchandise, en met groot succes. Toffe producten van goede kwaliteit waarmee jij laat zien waar je in gelooft! Je koopt ze in de lectuurtent op de Pinksterconferentie of bestelt ze meteen via onze webwinkel.  

Kleding en armbandjes

Hoodies, sweaters, t-shirts en caps: kies je kledingstuk en laat ’m ter plekke bedrukken met een opdruk naar keuze. Helemaal leuk! 

Toffe rubberen armbandjes met teksten uit Opwekkingsliederen. Maak een statement en spaar ze allemaal! En we hebben een mooie actie met de armbandjes: 3 halen, 2 betalen! Je vindt ze in de lectuurtent of in de webwinkel.

Tassen en sleutelhangers

Ze vliegen de lectuurtent uit: de tassen van Opwekking. Ook dit jaar hebben we ze weer, maar liefst drie varianten! Tassen van linnen, canvas en vilt. Welke zien we aan jouw arm deze conferentie? En natuurlijk hebben we ook toffe sleutelhangers.

Notitieboeken

En wat vind je van deze notitieblokken die precies matchen met je t-shirt of hoodie? Je koopt ze tijdens de Pinksterconferentie in de lectuurtent, maar bestellen in onze webwinkel kan natuurlijk ook!

Muurcirkels

Deze gave muurcirkels zijn gemaakt van stevig lichtgewicht materiaal en gemakkelijk op te hangen. Wanddecoratie met een subtiele boodschap, die in elk interieur past.