Skip to main content

Merchandise

Merchandise

Nieuw dit jaar! Opwekking merchandise. Laat jij zien waar je in gelooft? Bekijk hieronder welke mooie producten we hebben! Of breng tijdens de Pinksterconferentie een bezoekje aan de lectuurtent. We hebben een hele hoek ingericht met alle Opwekking producten.  

Kleding en armbandjes

Hoodies, sweaters, t-shirts en caps. Kies je kledingstuk en laat’m ter plekke bedrukken met een opdruk naar keuze. Helemaal leuk! 

Toffe rubberen armbandjes met teksten uit Opwekkingsliederen. Maak een statement en spaar ze allemaal! En we hebben een mooie actie met de armbandjes: 3 halen, 2 betalen! Je vindt ze in de Lectuurtent tijdens de Pinksterconferentie!

Tassen en sleutelhangers

Andere jaren vlogen ze de Lectuurtent uit: de tassen van Opwekking. Ook dit jaar hebben we ze weer, maar liefst drie varianten! Tassen van linnen, canvas en vilt. Welke zien we aan jouw arm deze conferentie? En natuurlijk hebben we ook toffe sleutelhangers.

Notitie- en kladblokken

En kies een notitieblok of kladblok dat perfect matcht met je t-shirt of hoodie! Het kan dit jaar tijdens de Pinksterconferentie.

Muurcirkels, onderzetters en waterflesjes

Wat vind je van deze gave muurcirkels? Ze zijn gemaakt van stevig lichtgewicht materiaal en gemakkelijk op te hangen. Wanddecoratie die in elk interieur past.

En de onderzetters, bijpassend bij de muurcirkels. Handig voor thuis op tafel of tijdens de Pinksterconferentie op je campingtafel.

En het is belangrijk om goed te blijven drinken. Dat doe je het beste uit je Opwekking flesje natuurlijk. Dit jaar hebben we een waterfles en een thermosflesje.