Skip to main content

Meewerken

Tijdens de conferentie

Om tijdens de Pinksterconferentie alles op rolletjes te laten verlopen, hebben we honderden vrijwilligers nodig! Mensen zoals jij, die de conferentie bezoeken en erdoor gezegend worden. En die daar zelf ook best een bijdrage aan willen leveren. Concreet zijn we op zoek naar mensen die graag de handen uit de mouwen steken. Dat kan vanuit je specifieke vakkennis zijn: als elektricien, loodgieter, verkeersregelaar, beveiliger, EHBO’er etc., maar er zijn ook taken waar iedereen zich voor kan inschrijven.

Voor de snacktent zoeken we bijvoorbeeld mensen die patat willen bakken of mensen bedienen. En ook op het Kinderplein is altijd ruimte voor enthousiaste medewerkers die een dagdeel (meer mag natuurlijk ook!) meedraaien. Er zijn gemeenten die een sanitaireiland adopteren en ervoor zorgen dat zo’n unit er een heel weekend spic en span uit blijft zien. Anderen zorgen dat het zwerfvuil wordt verwijderd van de terreinen. Zo maken we met elkaar de conferentie mogelijk. 

Vanaf 1 februari 2023 kun je je aanmelden om mee te werken aan de 53ste conferentie.

Belangrijke informatie over meewerken

De minimumleeftijd voor vrijwilligers is 16 jaar; voor sommige taken 18 jaar.

Voor iedere vrijwilliger aan de conferentie geldt dat wij ervan uitgaan dat je zelf een W.A.- en een ongevallenverzekering hebt afgesloten; Opwekking kan niet aansprakelijk gesteld worden.

Ik help mee

Ontdek hoe leuk het is om de Pinksterconferentie van binnenuit te beleven. Lekker aan de slag, nieuwe mensen leren kennen en genieten van het samen optrekken op een leuke werkplek.  

Veelgestelde vragen

Waar kan ik mij opgeven?

Je kan je aanmelden via het algemene aanmeldformulier. Hierop geef je aan wanneer en waar je mee wil werken, en of je blijft kamperen of als daggast komt. Ook de rest van je gezin kan je op ditzelfde formulier opgeven.  

Ik weet nog niet waar ik mee wil werken, wat nu?

Als je nog niet weet waar je mee wil werken, kijk dan eens op de vacaturepagina. Wellicht zie je daar iets wat je aanspreekt! Mocht dat je niet verder inspireren, of je hebt nog overige vragen, mail dan naar registratie@opwekking.nl. Wij kunnen dan samen met jou en de coördinatoren kijken naar de opties.  

Wat is het verschil tussen fulltime en parttime meewerken?

Als fulltime medewerker werk je gedurende het weekend elke dag minimaal 6 uur per dag mee. Je kan dan ook gratis mee-eten in het medewerkersrestaurant en krijgt een gratis parkeerkaart. Als parttime medewerker werk je minder dan 6 uur mee, wat ook niet elke dag hoeft te zijn. Je kan dan dus meer meemaken van het programma. Je betaalt het vroegboektarief voor kamperen, maar krijgt wel je parkeerkaart gratis. Kom je meewerken als daggast? Dan betaal je zowel als fulltime dan als parttime medewerker geen registratiekosten.

Vanaf welke leeftijd mag je meewerken?

Voor de meeste functies is de minimumleeftijd 16 jaar. Voor sommige functies is dit 18 jaar.