Skip to main content

Steun

Campagne Pinkster­conferentie 2022

Al 52 jaar organiseert Stichting Opwekking de Pinksterconferentie, de laatste twee jaar digitaal in verband met de coronacrisis. Wat was het fantastisch om elkaar weer te ontmoeten tijdens de Pinksterconferentie, juist nu! Omdat Nederland die plek van ontmoeting met God en elkaar zo hard nodig heeft.

Over de kosten die met het organiseren van zo’n groot evenement gepaard gaan, zijn we altijd heel transparant. We trekken op in geloof en elk jaar zien we de financiële voorziening als een teken van God om weer te gaan bouwen voor het daaropvolgende jaar. Dat hebben we ook dit jaar gedaan.

De evenementensector heeft door de coronacrisis twee jaar stilgelegen en mede daardoor zijn de kosten voor huur en verhuur met gemiddeld 20 procent gestegen. In combinatie met hogere huurtarieven voor de Walibiterreinen en algemene kostenstijgingen zorgde dit voor een enorme uitdaging. 

We zijn enorm dankbaar dat God tijdens de conferentie heeft voorzien in een groot deel van de financiën. Het collectedoel tijdens het weekend was 1 miljoen euro, en dat doel is gehaald. Wat een wonder en wat een getuigenis! Dat geeft ons ook vertrouwen dat God zal voorzien in de resterende financiën die nodig zijn om de Pinksterconferentie te bekostigen. Want hoewel er veel is gegeven, zijn we nog niet uit de kosten die in totaal op € 1,3 miljoen uitkomen. 

Daarom blijft deze campagne doorlopen, waarin we je vrijmoedig vragen om met ons de Pinksterconferentie 2022 mogelijk te maken door in actie te komen of door te geven.

En zo kun je ons helpen