Spreker

J.John

Sinds J.John (Revd Canon) op 9 februari 1975 Jezus ging volgen, is het zijn levensdoel om zoveel mogelijk mensen te vertellen hoe een ontmoeting met Jezus hun leven kan veranderen. Inmiddels is hij al 40 jaar actief als evangelist, spreker en schrijver en dat bracht hem naar 69 landen.

J.John communiceert het christelijk geloof op een praktische en toegankelijke manier. Zo ontwikkelde hij JustOne, een serie bijeenkomsten over de Tien Geboden die hij in 2017 lanceerde in Londen en waar door de tijd heen in totaal meer dan een miljoen bezoekers op afkwamen. Daarnaast heeft J.John een wekelijks tv-programma dat wereldwijd wordt uitgezonden, en diverse podcasts. Hij heeft een aantal boeken op zijn naam staan, waaronder een serie boeken om kinderen te helpen Bijbelse principes te begrijpen. J.John woont in Engeland, is getrouwd met Killy en is vader en grootvader.

Hoofdprogramma

Tijdens de diensten staan aanbidding onder leiding van de Opwekkingsband en Jongerenband, en prediking centraal. Diverse sprekers werken het thema ‘Diep geraakt’ uit.

Blijf op de hoogte

Bekijk het laatste nieuws of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Over ons    Colofon    Voorwaarden    ANBI    Privacy    Cookies    Disclaimer

Copyright © St. Opwekking    Alle rechten voorbehouden    Website door Aaron Media