Praktisch

Corona­maatregelen

De Pinksterconferentie kenmerkt zich al meer dan 50 jaar door een open karakter waarbij iedereen welkom is. Door de zegen van God zijn we uitgegroeid tot een plek waar meer dan 50 duizend mensen, gelovigen uit allerlei kerken maar ook ongelovigen, bij elkaar komen om elkaar, maar vooral God te ontmoeten. Pinksteren is het feest van éénheid. Dat hopen we ook in 2022 weer te kunnen vieren in de polder bij Biddinghuizen.

Een groot evenement als de Pinksterconferentie is verplicht de normen en regels te volgen zoals beschreven in de evenementenvergunning. Die vergunning wordt verleend door de overheid die daarmee ook de kaders stelt voor het mogen organiseren van zo’n evenement. Dat betekent ook dat we ons aan eventuele dan geldende coronamaatregelen moeten houden die door de overheid gesteld worden voor het evenement. Natuurlijk blijven we de ontwikkelingen op de voet volgen.

Testen voor toegang (1G)

Vanaf 23 maart heeft het kabinet het testen voor toegang (1G) voor evenementen met meer dan 500 bezoekers losgelaten. Dat betekent dat er geen coronatoegangsbewijs meer nodig is om de Pinksterconferentie te bezoeken, en dat iedereen van harte welkom is om Pinksteren te komen vieren in de polder. We zijn dankbaar voor deze gunstige ontwikkelingen! 

Bij terugkeer van 3G of 2G

Al eerder communiceerden we dat de Pinksterconferentie bij een 3G-maatregel door zou kunnen gaan. Onder andere door het organiseren van lokale Pinkstervuurtjes overal in het land, is er voldoende mogelijkheid voor iedereen om naar eigen keuze deel te nemen aan de conferentie. Met hoeveel mensen en in welke vorm de conferentie dan doorgaat, is afhankelijk van de evenementenvergunning en de praktische consequenties hiervan voor de organisatie.
We hebben besloten dat als er een 2G-maatregel ingevoerd wordt die ook van toepassing is op de Pinksterconferentie, we geen liveconferentie in Biddinghuizen organiseren. Vanwege de breedte van onze achterban en bezoekers willen we hiermee respect tonen voor ieders keuze voor wat betreft lichamelijke integriteit.

In de annuleringsvoorwaarden boven het aanmeldformulier staat beschreven hoe we omgaan met eventuele betaalde bedragen voor aanmelding als deze situatie zich voor zou doen.

In het kader van bovenstaande informatie is het belangrijk om te benadrukken dat de aanmelding van alle deelnemers, ook daggasten, die vanaf de Pinksterconferentie 2022 van toepassing is, in het geheel niets te maken heeft met coronamaatregelen. 

Annuleringsvoorwaarden

  • Je ontvangt je geld terug (excl. boekingskosten) als de conferentie niet fysiek door kan gaan in verband met coronamaatregelen.
  • Je ontvangt ook je geld terug (excl. boekingskosten) als de overheid 2G beleid invoert. Opwekking heeft besloten dan geen fysieke conferentie te organiseren.
  • Omdat het organiseren van een conferentie hoe dan ook geld kost, vragen we je te overwegen om  een bedrag te doneren in het geval Opwekking de conferentie moet annuleren.
  • Door te reserveren ga je akkoord met de evenementen voorwaarden van Opwekking.

Blijf op de hoogte

Bekijk het laatste nieuws of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Over ons    Colofon    Voorwaarden    ANBI    Privacy    Cookies    Disclaimer

Copyright © St. Opwekking    Alle rechten voorbehouden    Website door Aaron Media