Meewerken

Op- en afbouw

Voordat de bezoekers het terrein opstromen, is er al een enorme hoeveelheid werk verzet. We zijn op zoek naar mensen voor de pre-werkweek – op vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 mei – en voor de werkweek, vanaf maandag 30 mei. 

Pre-werkweek

Tijdens de pre-werkweek zetten we de grote tenten op. Voor deze zware klus hebben wij veel extra hulp nodig. Maak er een gemeenteactiviteit van en kom met alle mannen en sterke vrouwen van je gemeente een dagje hard werken! ‘s Morgens om 08.00 uur verzamelen we op het conferentieterrein. Neem een lekker lunchpakketje mee; wij zorgen voor koffie en soep. Tussen 16.00 en 17.00 uur zit de dag erop en ga je weer naar huis. (Er wordt alleen gekampeerd door enkele teams die de komst van medewerkers moeten voorbereiden.) Als je met een groep komt, mag je in plaats van het aanmeldingsformulier in te vullen ook een e-mail sturen naar registratie@opwekking.nl. Vermeld daarin welke dag je komt en met hoeveel mannen en/of vrouwen.   

Werkweek

De werkweek begint op maandag 30 mei. Wanneer je je opgeeft, word je ingedeeld in een werkgroep waar je de hele week mee optrekt. We hebben je er graag de hele week bij; opgave voor enkele dagen is helaas niet mogelijk. Als opbouwmedewerker kun je vanaf zondag 29 mei vanaf 12.00 uur op het terrein terecht om je kampeermiddel neer te zetten. Als je al eerder hebt meegewerkt en je hebt de voorkeur voor hetzelfde team, dan is het mogelijk om dat betreffende team op het formulier te kiezen. Als je voor het eerst meewerkt, kun je je aanmelden voor alle voorkomende zwaardere werkzaamheden (zoals tenten opbouwen en inrichten, het cateringmagazijn inrichten en hekken plaatsen) of elektra-werkzaamheden. 

Afbouw

Afbouwen en opruimen is een zware klus en iedereen die zijn steentje daaraan wil bijdragen, is van harte welkom. We hebben hier dringend meer mensen bij nodig. De ervaring van de afgelopen jaren is dat we tijdens de werkweek voldoende hulp hebben, maar dat de afbouw op slechts een paar schouders terechtkomt. Denk er eens over na of je je vakantiedagen dit jaar ná de conferentie kunt opnemen, in plaats van ervoor. Je hulp is meer dan welkom. 
Als je meehelpt bij de afbouw kun je je tent/caravan zonder kosten laten staan. De sanitaire voorzieningen blijven beschikbaar en voor maaltijden wordt gezorgd. Op dinsdagmorgen verzamelen de werkers zich om 08.00 uur in het medewerkersrestaurant voor het ontbijt. Daarna wordt iedereen ingedeeld in werkgroepen.

Belangrijke informatie (pre-)werkweek en afbouw

  • De minimumleeftijd voor deelname is 16 jaar. Vanwege de vele werkzaamheden is het conferentieterrein tijdens de (pre-)werkweek en de afbouwweek geen veilige omgeving voor kinderen. 
  • Kamperen op het medewerkersterrein tijdens de werkweek, conferentie en afbouw is alleen mogelijk voor vrijwilligers die meewerken.
  • Mee-eten tijdens de (pre-)werkweek en afbouw is alleen mogelijk voor vrijwilligers die meewerken.
  • Tijdens de (pre-)werkweek en afbouw zijn er geen voorzieningen beschikbaar voor mensen die rolstoelgebonden zijn en afhankelijk van aangepast sanitair. 
  • Het is belangrijk dat iedere vrijwilliger tijdens de (pre-)werkweek en/of afbouw zelf een W.A.- en een ongevallenverzekering heeft afgesloten. Opwekking kan in geen enkel geval aansprakelijk gesteld worden.
  • Aanmelden als medewerker kan van 1 februari tot en met 25 mei online. Opgave voor de afbouw kan ook nog ter plekke bij het stewardskantoor op het hoofdterrein.
  • Na registratie ontvang je enkele weken voor de conferentie een bevestiging per post met daarbij een toegangsbewijs, dat je nodig hebt om toegelaten te worden op het terrein.

Ik werk mee

Super dat je mee wilt werken! Als je voor het eerst meedoet en nog niet in een vast team bent ingedeeld, check dan het overzicht met vacatures voor een taak die bij je past.

Blijf op de hoogte

Bekijk het laatste nieuws of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Over ons    Colofon    Voorwaarden    ANBI    Privacy    Cookies    Disclaimer

Copyright © St. Opwekking    Alle rechten voorbehouden    Website door Aaron Media