Skip to main content

Mailing – hoofdboekers

Beleef de Pinkster­conferentie

Wat is er te beleven tijdens de Pinksterconferentie? En welke voorzieningen zijn er zoal? Alle praktische en programma-informatie vind je in het conferentiemagazine, dat je bij binnenkomst ontvangt of in het online conferentiemagazine, en natuurlijk ook in de OpwekkingApp – onmisbaar, dus snel downloaden als je dat nog niet hebt gedaan! Hier zetten we alvast een paar highlights voor je op een rijtje.

Overzicht alle programma’s

Benieuwd naar de programma’s voor de diverse leeftijdsgroepen en van de Bijzondere Mensen Tent, of de seminars? Je vindt het:

Opwekking collectie – unieke merch

Vorig jaar lanceerden we onze uitgebreide Opwekking collectie, en met groot succes. Toffe producten van goede kwaliteit waarmee jij laat zien waar je in gelooft! T-shirts, hoodies, waterflessen, notitieblokken en nog veel meer koop je in de lectuurtent op het hoofdterrein.

Nieuw dit jaar: ook voor de kinderen en tieners is een kledinglijn met o.a. coole T-shirts en handige drinkflesjes. Ook na de Pinksterconferentie nog te koop in onze shop!

Speciaal voor tieners: wil jij ook een tof Teenzone T-shirt? Koop deze op de volgende tijden in de lectuurtent:

  • Vrijdag 11.00-19.30 uur
  • Zaterdag/zondag 18.30-19.30 uur

Van € 24,95 voor € 19,99!

Werk mee!

We zijn superblij met alle medewerkers en vrijwilligers die zich al hebben aangemeld om te komen helpen rondom de Pinksterconferentie! Maar we hebben nog heel wat hulp nodig om alles op rolletjes te laten verlopen. Kijk snel in het vacatureoverzicht voor een leuke taak, en geef je vandaag nog op. Alvast hartelijk dank voor je hulp!

Vertaling naar het Engels, Spaans, Russisch en Farsi

Speciaal voor anderstaligen worden de samenkomsten vertaald in het Engels, Spaans, Russisch en Farsi. Om gebruik te maken van deze gratis service kun je voorafgaand aan de samenkomst een headset afhalen bij het infopunt. Let op! Om de headset te kunnen lenen, moet je je legitimatiebewijs afgeven, bij inlevering van de headset ontvang je deze weer terug.

De Engelse, Spaanse en Russische vertaling wordt vanuit Opwekking verzorgd door een team van vrijwilligers. De vertaaltechniek wordt verzorgd door Transvision EAS www.transvision.pro. De vertaling naar het Farsi wordt verzorgd door een team van Communication Perspective, Werkzaam, TWR en TransformIran.

Ook via de digitale Pinksterconferentie is deze vertaling beschikbaar.

Tolken Nederlandse gebarentaal en schrijftolken

Tijdens de dienst in de grote samenkomsttent is er een speciaal vak voor dove en slechthorende mensen. Op die plekken heb je goed zicht op de gebarentolk. Ook kan je daar een tablet halen waarop je liveondertiteling kan lezen van wat er wordt gezegd tijdens de dienst.

Een andere mogelijkheid is om de QR-code die in de tent hangt met je telefoon te scannen; dan verschijnt de tekst op je telefoon. Een goede 4-G verbinding is hierbij wel een vereiste. De tablet kun je meenemen naar je eigen plek. Dit wordt verzorgd door schrijftolken die op spreeksnelheid typen wat er wordt gezegd.

Mocht je op andere momenten een gebaren- of schrijftolk willen inzetten, mail daarvoor dan voor Hemelvaartsdag naar dovennaaropwekking@gmail.com.

De diepte in met conferentiethema ‘Dichterbij’

Wil jij meer ontdekken over het conferentiethema ‘Dichterbij’? Dat kan! Rondom het thema maken we samen met streaming­organisatie New Faith Network videodagboeken (binnenkort beschikbaar). Daarin neemt een aantal sprekers van het volwassenenprogramma, Youth.Opwekking, Teenzone en het Kinderplein je mee naar het thema. Daarnaast is er via de Bible App YouVersion een leesplan beschikbaar rondom het conferentiethema. Tot slot kun je een verdiepingsslag maken met het verwerkingsboekje dat is samengesteld door het Evangelisch College.

Worshipconcert met opname livevideo’s

Op zaterdagmiddag kun je genieten van een uniek liveconcert met de Opwekkingband. Je bent welkom in de samenkomsttent op het hoofdterrein. Tijd: 16.00 – 17.30 uur. Met opname livevideo’s van de nieuwe Opwekkingsliederen.